Render De Braak

Sportcomplex De Braak

Welkom in De Braak! Kom trainen, vergaderen, relaxen en genieten in het grootste sport- en ontmoetingscomplex van Helmond en omgeving. Wij bieden sportplezier voor iedereen!

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Optisport De Braak beschikt over meerdere moderne zwembaden: een wedstrijdbad, een instructiebad en een baby- en peuterbad. Of je nou jong, oud, of aan het revalideren bent: bij ons vind je precies wat je nodig hebt om heerlijk te zwemmen. 
 

Wedstrijdbad
Het wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft 6 banen. Het heeft een deels beweegbare bodem. Voor toeschouwers hebben we meer dan genoeg plek: de tribune telt 150 zitplaatsen. 

Instructiebad
Het instructiebad is net zo groot als het wedstrijdbad maar heeft in zijn geheel een beweegbare bodem. Avonturiers opgelet: Tijdens het recreatief zwemmen dagen wij je uit in dit bad met leuke speelelementen. Kom je gauw een keer meedoen?

Mindervaliden
Dankzij de speciale trappen en de tillift is het voor iedereen mogelijk om veilig in en uit het water te komen. Iedereen die van zwemmen houdt, kan bij ons terecht.

XXL peuterbad 
Ondernemende spetteraars zullen zich nooit vervelen in het peuterbad van De Braak, want dat telt maar liefst 100 m2! Hier kunnen de kleintjes naar hartenlust spelen, onder het toeziend oog van hun ouders. In het water vind je verschillende speelelementen. Waar wacht je nog op?!

Wellness 
Even in een hete sauna of whirlpool na het sporten bevordert je herstel én is ontzettend fijn. Neem dus even extra de tijd om te genieten en bij te komen van je sportprestatie.

Horeca
Van sporten krijg je lekkere trek… daar weten wij wel raad mee! Onze horeca biedt meer dan alleen een frietje of koffie. Wij beschikken over een uitgebreide menukaart en uiteraard ben je bij mooi weer van harte welkom op ons terras. Vanuit de horeca kun je multitasken: je kinderen in de gaten houden tijdens de zwemles, bijkletsen én genieten van een hapje en een drankje

Vergader / verhuur mogelijkheden
Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie, die net dat beetje extra biedt? Denk dan eens aan Optisport De Braak. Onze vergaderruimte is van alle gemakken voorzien. Het is ook mogelijk om je vergadering sportief af te sluiten; wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op met reserveringen@optisport.nl.

Wat wij ook graag doen, is heel leuke feestjes organiseren. Daarom heeft De Braak een multifunctionele ruimte van 94 m2 in het pand. Deze ruimte is voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Wanneer heb jij iets te vieren?

  • 2 grote zwembaden van 15 bij 25 meter met beweegbare bodem
  • Baby en peuterbad met verschillende speelelementen
  • Sauna en whirlpool
  • 2 vergaderruimtes en multifunctionele ruimte
  • Gratis parkeren

Contact

Sportcomplex De Braak

-, - Helmond

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer -